ММ Кујна

Идеја за вегански енергетски појадок: овесна каша со овошје и лешници

Култура на живеење
Култура на живеење

Идеја за вегански енергетски појадок: овесна каша со овошје и лешници

Постојат бројни причини денот да го започнете со овесна каша. Зголемувањето на имунитетот, поради присуството ...

Потсетете се на детството, подгответе шеќерни јаболка

Култура на живеење
Култура на живеење

Потсетете се на детството, подгответе шеќерни јаболка

Состојки: 6 Јаболка, шеќер(500 грама), вода (150 милилитри), мед(2 големи лажици) и црвена прехранбена боја.

Мода

Мода

Zimmermann rezort 2023

Nicky Zimmermann неделава ја претстави својата колекција за на одмор, за наредната – 2023 година. ...
Мода

Афродизијак од Tony Ward

Либанско- италијанскиот дизајнер Tony Ward својата есенско/зимска колекција ја наслови со прашањето: Каде е Афродита?, ...