Мода

Мода

Zimmermann rezort 2023

Nicky Zimmermann неделава ја претстави својата колекција за на одмор, за наредната – 2023 година. ...
Мода

Афродизијак од Tony Ward

Либанско- италијанскиот дизајнер Tony Ward својата есенско/зимска колекција ја наслови со прашањето: Каде е Афродита?, ...
Мода

Alberta Ferretti на Milano Moda Donna

Во рамките на Milano Moda Donna, односно миланската Модна недела, особено внимание привлече есенско/зимската колекција ...

Убавина вести