Модната куќа  Оскар де ла Рента, која важи за ненадминлива кога се во прашање вечерните тоалети, во пресрет на празниците објави пригодна фотографија со Џенифер Лопез, насловена како Божиќ во бело. Крем блузата со асиметрични цветни апликации и свилени панталони во софистициран анбиент е и повик да се посетат продавниците или да се просурфа низ нивната електронска понуда. Во неа се и повеќе други не помалку атрактивни парчиња.

 

 

You may also like

Comments are closed.