Dior Chez Moi

За деновите кога останувањето дома, затворањата и изолациите се премиса за заштита од вирусот и зачувување на здравјето Dior Chez Moi промовира пролетна колекција за по дома.

Како предлог за префинет и нежен допир, дизајнерката Maria Grazia Chiuri со Dior Chez Moi креира традиционално блескави комплети на пижами, бањарки и пончоа со бројни додатоци.

Dior Chez Moi

Оваа пролет колекцијата е надополнета и со фустани и шорцеви, во есенцијалниот Toile de Jouy нагласен дезен, во тропска верзија, во сино и бело, со величествени палми. https://www.dior.com/en_int/womens-fashion/dior-chez-moi

Овој дезен е и на амблематските додатоци, како што се Dior Bo, или Mitzah шаловите.

Уметност на елеганција и слобода, повторно осмислена за да ви го разубави денот дома./М.М.

Dior Chez Moi

Dior Chez Moi

Dior Chez Moi

Dior Chez Moi

Мода вести

11.11.2021

ModaModa го слави првиот роденден! Со 1329 наслови го истражувавме светот на модата, дизајнот, убавината ...

You may also like

Comments are closed.