Еднорогот, симболот на храброста, гордоста и моќта на ослободувањето е инспирацијата на тимот на Olivier Rousteing за најновите модели на Balmain патиките.

Новата колекција патики не само што го носи името на фантастичното суштество, Unicorn, туку е и повод уметникот Jeff Cole да создаде единствена анимирана NFT, како и три смело илустрирани NFT кои ја доловуваат новата сила на креациите на Rousteing.

Делата на Jeff Cole се дадени на наддавање, а победничките понуди за NFT Balmain Unicorn x Cole ќе бидат објавени на сајтот. За процесот на создавањето уметникот направи и видео порака:

https://mintnft.com/?j=1145584&sfmc_sub=86347108&l=105_HTML&u=35577703&mid=7296015&jb=13007&utm_source=salesforce&utm_campaign=BALMAIN+X+COLE+NFT_US_CA&utm_medium=email&___redirect=auto

Покрај Balmain Unicorn x Cole NFT, победничките понудувачи ќе добијат и специјален пар патики Unicorn потпишани од Olivier Rousteing, како и покана за двајца да го доживеат фестивалот на Balmain во септември./М.М.

 

You may also like

Comments are closed.