Valentino и Rockstud X

Соработката на Valentino со брендот Rockstud X започнува со британскиот дизајнер Craig Green. Првата заедничка креација се машки патики, како прагматичен резултат на заедничкиот иден процес. Произведени се во ексклузивно ограничено издание, со впечатлив, оригинален дизајн. Деталите се на https://www.valentino.com/en-us/experience/craig-green-x-rockstud-x-valentino-garavani

Valentino и Rockstud X

Ексклузивните патики се во црна, светло беж, армиско зелена и сива боја. Минималниот дизајн на патиките е изработен од материјали со ниско влијание врз животната средина.

Патиките ексклузивно ќе бидат лансирани во Лондон и Токио, а потоа и на Valentino.com./М.М.

You may also like

Comments are closed.