Paco Rabanne

Познат по својата смелост и ненадмината изработка, Paco Rabanne ве поканува да зачекорите во иднината и да го почувствувате на вашата кожа.

Футуристичкото искуство е главниот белег на мирисот, за кој е одговорно трио енергичен лимон, кремаста лаванда и прекрасна ванила.

Paco Rabanne, познат по својата чувствителност кон модата и мирисите, го подигнува чувството за мирис на друго ниво – една од неговите главни состојки е технологијата.
Футуристички, енергичен и неверојатно секси – новиот машки мирис на Paco Rabanne ја замаглува границата помеѓу фантазијата и реалноста.
Phantom е првиот мирис создаден како резултат на креативност и на вештачката интелигенција. Шишето е најреволуционерниот дизајн во индустријата на парфемите досега. Во неговиот врв е вграден специјален чип за бесконтактна комуникација.  Мирисот оживува „дигитално“ , со помош на апликација за координација што се поврзува само со допирање на телефонот до шишето со парфемот.
Покрај тоа што е показател за неодамнешната фасцинација со вселената и длабокото нурнување на модата во технологијата, Phantom може да се пофали и со одржливо шише кое лесно се рециклира./М.М.

Paco Rabanne

You may also like

Comments are closed.