Moschino

Moschino машката колекцијата за есенва е во нови смели бои. Следејќи го духот на летната колекција за одмор, во која пораката на дизајнерот Jeremy Scott беше смелите предлози се за подигнување на модниот дух, овој пат тоа е палета на бои кои се далеку од стандардните есенски браон тонови.

Scott и Moschino, за претстојните месеци предлагаат комплети во повеќе нијанси на виолетова, како и во бојата на калинка и темен портокал. Модните додатоци, ранците и торбите, се во истите нијанси./М.М.

Moschino

Moschino

Moschino

Moschino

You may also like

Comments are closed.