Louis Vuitton

Imagination на Louis Vuitton е нов, цитрусно ароматизиран парфем за мажи. „Пет години сонувам да ја откријам убавината на амбрата и да го изразам значењето на нејзините ноти на начин соодветен за моментот, без никаква носталгија“, објаснува парфемерот на Louis Vuitton, Jacques Cavallier.

Louis Vuitton

Парфемот содржи свежи ноти, идеални за летната сезона. Врвните ноти се калабрискиот бергамот, сицилијанскиот портокал и цитронот; средни ноти се тунискиот нероли, нигерискиот ѓумбир и цејлонскиот цимет; основните ноти се амброксан, кинескиот црн чај, гвајак дрвото и олибанум. Нигеријскиот џумбир и цејлонскиот цимет даваат впечаток на целата мирисна приказна, комплетирајќи беспрекорна композиција.

Со цена од 283 долари за 100 мл. парфемот е достапен за купување./М.М.

Louis Vuitton

You may also like

Вести

90 години LEGO

LEGO во изминатите 90 години се етаблира не само како производител на забавни играчки за ...

Comments are closed.