Мода вестиНасловна

International Digital Fashion Week –IDFW,  платформа на дизајнерите од целиот свет

Меѓународната дигитална модна недела ( International Digital Fashion Week -IDFW ) е платформа на која дизајнерите од целиот свет можат да ги покажат своите нови колекциите. IDFW опфаќа низа оригинални модни содржини за глобалната публика.

IDFW може да се следи без надомест ширум светот на FNL Network TV или преку апликацијата на  FNL Network. Овој нетрадиционален формат на емитување создаде единствена можност публиката безбедно да ја следи промоцијата и првата Меѓународна дигитална модна недела ( International Digital Fashion Week -IDFW ), без покани, но и без ризик од  COVID-19.

Сите новинари, купувачи и вљубеници во  модата можат да ги следат сите ревии од нивните домови. IDFW така влијаеше врз модните недели низ целиот свет: дизајнерите добија можност да ги прикажат своите колекции од новата сезона пред публика побројна од кога и да е. Првата сезона на International Digital Fashion Week -IDFW започна минатиот месец, а сето тогаш претставено презентирано ќе остане шест месеци, до втората сезона планирана за 25 февруари 2021 година.

На мрежата на FNL веќе се вклучени на стотици дизајнери од целиот свет. Има по нешто за секого на IDFW; од елегантни вечерни тоалети до нервозна улична облека, од традиционална  до модерна облека. Иако изминатата година беше тешка за сите, дизајнерите од секој агол на светот ја поставуват и покажуваат на светот својата уметност. Гледачите се запознаваат со новите дизајнери и стилови за кои претходно не ни знаеле дека постојат.

Доколку сте дизајнер и сакате да се поврзете со Меѓународната недела на дигитална мода, контактот е на IDFW@rlgproductions.com

Преземањето на апликацијата FNL Network TV APP е без надомест.

 

Comments are closed.

Next Article:

0 %