Мода вестиНасловна

47. издание на Perwoll Fashion Week

Претстојното 47. издание на Perwoll Fashion Week ќе се одржува од 30 октомври до 7 ноември годинава. Настанот го носи епитетот хибриден и опфаќа емитување на различни видео формати на дизајнерски емисии специјално снимени за настанот во производството на Click Fashion Studio. Планирани се и одржување на две модни ревии со ограничено присуство на публиката, согласно епидемиолошките официјални прописи и препораки.
Фокус на настанот останува промоцијата на колекции на домашни модни дизајнери, додека значителен дел од програмата ќе биде посветен на општествено одговорни – хуманитарни, како и едукативни и уметнички содржини.
Дигиталните канали на BFW – страница, Фејсбук, Инстаграм, Јутјуб, како и најпопуларните портали, ќе обезбедат модната публика во многу поголем број да го следи настанот во живо, а „привилегијата“ од првиот ред да е достапна за сите.
Модните познавачи ќе можат да следат, како што се најавува атрактивна и квалитетна модна содржина, со врвно производство на видео и фотографии, во друштво на блиски луѓе, во топлината на нивниот дом, кафуле или амбиент по избор.

Comments are closed.

Next Article:

0 %