Минатата година беше вистински моден бум за нашиот модел Мухамед Енуз кој успешно ја заокружи 2022 со едиторијал за модното списание Гензо.
Претходно, нашиот интернационален модел работеше за повеќе светски брендови како Balmain, Moncler и кампањата за новиот парфем на дизајнерот Јони Пеци.
Уникатен, харизматичен и моден според сите стандарди, Енуз припаѓа на светскиот моделинг.
Неговата матична агенција Моделс ИН Менаџмент во соработка со Фокс Моделс од Белград го пласираа мината сезона во Милано.
Моделс ИН Менаџмент

 

 

You may also like

Comments are closed.