Имено, по блескавиот настап на модната писта за Lanvin, за пролетно летната колекција, таа стана заштитно лице на модната куќа и за рекламната кампања за спомнатата колекција.


Претставените модели се инспирирани од изгледите што се протегаат децении наназад, а носат печат на тогашното работење и дизајнот на основачите и на директорите на Lanvin
Најновата Lanvin колекција ја вклучува и новата верзија на Happy чантата, совршена за секаков настан. Во меѓувреме, креативниот директор Bruno Sijaleli, колекцијата ја надополни со новата Cat Hobo чанта што исто така најде место во рекламната кампања./М.М.

 

You may also like

Comments are closed.