Balenciaga

За вечерните прошетки пролетва и летово, а можеби дури и за забавите по пандемијата, Баленсијата подготви маички и додатоци што белскаат во ноќта.

Баленсијага за летово се враќа на сцената со нова линија на капсули. Суптилно објавена на нивниот сајт, како и на Инстаграм, новата линија содржи маички со насмевки и двојно лого (Б Баленсијага на предната страна), што блескаат во мракот.

Слични детали се додадени на папучки, капчиња и чорапи, и секое е со неонски жолтеникаво-зелен сјај, кога се активира од кој било извор на светлина. Мотивите се незабележливи на дневна светлина./M.M.

https://www.balenciaga.com/en-en/search?cgid=all_glow_in_the_dark&utm_source=homepage&utm_medium=site&utm_campaign=gitd_consideration_q2_2021&utm_content=pop_inWimage#656395

Balenciaga

Balenciaga

Balenciaga

You may also like

Comments are closed.