Sensate е мал уред што се поставува на градите за да влијае врз подобрувањето на способноста на телото за справување со стресот и за опуштање.
Sensate уредот користи вибрации и звук за да го намали напрегувањето и да создаде состојба на опуштеност. Станува збор за иновативна технологија која функционира со помош на нежни вибрации кои се емитуваат преку уредот, што се поставува на градите. Истовремено, преку апликација, се репродуцираат звуци кои придонесуваат кон интензивното искуство на опуштање. https://www.getsensate.com/products/sensate-2?variant=40503515250777
Сensate е дизајниран да дејствува во соработка со нервниот систем на телото преку вибрации кои се со ефект на масажа за нервниот систем. Ова може да помогне во смирување на анксиозноста и намалување на стreсот. Уредот не користи таблети или хемикалии, и претставува природен начин за подобрување на способноста на телото за справување со стресот и за опуштање.
Sensate користи „магија„ од вибрации и звук за да го намали напрегнувањето и да го зголеми чувство на опуштање, во само 10 минути.
Деталите се тука./М.М.

You may also like

Comments are closed.