Salma Hayek

Поводот е најновиот филм во кој таа е супер херој, на свои 54 години, некаде помеѓу сексизмот на Холивуд и грижата за семејството. Hayek во филмот што почнува да се прикажува во кината во Индија толкува лик во менопауза и суперхерој на Marvel, во кој се бори со јасновидец кој го смислил убиството на наследникот на Gucci. Интересна приказна доколку се знае дека актерката е мажена за François-Henri Pinault, човекот кој ги поседува мнозинските пакети акции на Gucci, Saint Laurent, Balenciaga и Bottega Veneta. За актерката родена во Мексико, која во животот доживеала и среќа и грижи, возраста е одлучувачки фактор, но она што само како помош да расте и созрева. Во исчекување на реакциите за филмот таа за Vogue раскажува за својот живот на ранчот на кој, меѓу другото, се организирани и модни настани за крузер колекцијата на Gucci за 2019 година./M.M

Salma Hayek

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.