Пролетно-летните женски комплети и фустани на Marques’Almeida од денес ќе бидат со намалени цени и до 50 проценти. Намалувањето се однесува на купувањето во електронската продавница на брендот. https://www.marquesalmeida.com/collections/sale?goal=0_6465bd8ac0-7794a86350-389372993&mc_cid=7794a86350&mc_eid=0e501c8d47

Летните фустани, маички и комплети наменети за оваа сезона, сега се со подостапни цени, што се очекува дека ќе го привлече вниманието на купувачите.

Marques’Almeida  е британска модна куќа создадена од  португалските дизајнери Marta Marques и Paulo Almeida. Тие се запознале додека студирале во Central Saint Martins, во Лондон, а во 2011 ја создале  Marques’Almeida./М.М.

You may also like

Comments are closed.