Јil Sander ја слави годината на тигарот – симболот на храброста и самодовербата пред предизвиците, со пригоден проект:ексклузивна колекција од 6 иконски парчиња. Принтот на акварел на тигар – која се смета за господар на животните – е на предната или на задната страна на палто, блузон, џемпер, маица, кошула и марама.


Сето е дел на новата женска зимска колекција со која Јil Sander ја започнува оваа 2022 година./М.М. Колекцијата е достапна на сајтот на брендот, на следниов линк.
https://www.jilsander.com/en-gb/women/gallery/yearofthetigerproject

 

You may also like

Comments are closed.