Jennifer Lopez

За својата празнична рекламна кампања Coach ја одбра носталгијата и личностите кои како да одолеваат на времето. Годинава тоа е секако Jennifer Lopez, со нејзиното враќање кон старата љубов и повторното лансирање на песната  “All I Have” од 2002 година.

Jennifer Lopez

Пригодно, Coach својата празнична кампања, со кусиот моден филм ги нарече  „Jennifer Lopez in All I Have, 2021 Edition“. /M.M.

 

 

 

You may also like

Comments are closed.