Gucci Diana

Во јули, месецот кога принцезата Diana е родена, а и почина пред шест децении, модната куќа Gucci враќа сакан моден додаток од својата архивата – Gucci Diana. Омилената торба со рачка од бамбус на принцезата Diana повторно ја замисли од Alessandro Michele во три различни големини со отстранливи, неонски кожни ремени, што некогаш доаѓаа со оригиналната торба за да се одржи обликот на рачките.

Gucci Diana

Рефлексија на својата ера, бамбус рачката за првпат беше претставена од модната куќа во 1991 година и зборува за нарацијата, за еволуцијата и ре-инвенцијата што се протега низ дизајните на Gucci.

Новата торба „Gucci Diana“, базирана на архивскиот дизајн од 1991 година, позната по рачката од бамбус, доаѓа со отстранливи неонски кожни ремени, во три брои. Капсуларната колекција е надополнета со мали чанти со ремен од синџир, во повеќе бои, како и паричници Gucci Diana./М.М.

Gucci Diana

Gucci Diana

Gucci Diana

Gucci Diana

Gucci Diana

Деталите се на https://www.gucci.com/us/en/st/capsule/diana-collection?utm_campaign=21-07-29_OV13_WHBSMLGDiana21&et_rid=0030800002GCvQeAAL&gci=MjM0MTU5OTkwMDgwNTEzOTM1Ng==&&utm_source=sfmc&utm_term=mainimage&utm_content=94075&utm_id=d67bf9ad-b0b3-4afa-a6e4-f1d5b91a5aae&sfmc_id=151665534&sfmc_activityid=41f708f7-49f9-4f38-bfa0-4466ee412c15&utm_medium=email&siteid=Email

 

 

 

You may also like

Comments are closed.