Dior Maison

Dior Maison ја претстави својата  колекција садови дизајнирани во црвени нијанси, односно во „бојата на животот“ под наслов  „Toile de Jouy Rouge“. Mотивите се според замислата на Maria Grazia Chiuri,  со сцени од егзотична флора и фауна.

Сложените детални слики се развиваат на фини фолии и се поставуваат на порцеланските плочи од Лимож. Создавањето на сервисите е претставено на следниов линк: https://www.dior.com/fr_fr/maison/maison

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.