Babylon

Размислувањата дека модата е повеќе од само облекување во 1984 година ја создадоа Babylon компанија за производство на „Made in Italy“ облека.

Посветеноста исклучиво на женскиот универзум за Babylon значи воспоставување трајни односи со бројни меѓународни клиенти, како и претставување, негување и постојан развој на три модни линии дизајнирани да ги комбинираат и реинтерпретираат концептите на луксуз, оригиналност и женственост:

Babylon

„W Les Femmes“ е дизајниран за гламурозна дама која сака рафинирање и рафинирање на модели и ткаенини;

„Вавилонска колекција“, ексклузивна и иновативна, е линијата посветена на жена со трезен и елегантен стил во исто време;

Конечно, „Еурека“, со свежи модни трендови, создава облеки дизајнирани за оние кои сакаат да се чувствуваат навистина уникатно. /M.M.

Babylon

Babylon

Babylon

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.