Prada

На порталот Tradesy можат да се најдат Прада ташни по значително пониски цени. Изработени од Saffiano кожа како комплетен производ Made in Italy, со различни димензии, бои и дизајни.

Оригиналните дизајни, перфектната изработка и впечатливото лого на Прада ташните ги прават препознатливи и, секако, посакувани. /M.M.

Prada

Prada

Prada

Prada

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.