ModaModa го слави првиот роденден!
Со 1329 наслови го истражувавме светот на модата, дизајнот, убавината – го откривавме патот на создавањето на нашите креатори – дизајнери и ракотворци…
400200 од вас ни го подарија своето време и внимание и ние сме длабоко благодарни за тоа…
Во бескрајната палета на нијанси, тонови и текстури ModaModa блеска со свој, особен, животен сјај./М.М.

You may also like

Comments are closed.