Avon

PHYSIOGEL CALMING RELIEF, со тројно дејство е линија на производи на Авон, наменети за чуствителна кожа, односно кога таа е сува, црвена и иритирана. Physiogel лосионите и кремите се препорачани од дерматолозите, создадени во лабораториите на Авон, не содржат мириси, бои и конзерванси. Напредната технологија BioMimic која содржи комплекс за смирување на кожата со есенцијални-липиди, витамин Б3 и про-витамин Б5 ги намалува потребата за чешање и црвенилото поврзани со сувоста и штити против надразнувачите кои можат да ја влошат сувата, чувствителна кожа. /M.M.

Avon

Avon

You may also like

Comments are closed.