Топ Шоп викендов, поточно до полноќ шести декември на електронската продавница нуди попусти и до 60 проценти на свои одделни производи.

Декември е месец за шопинг и подароци, а во интерес на сите е и да заштедат – во Топ Шоп  напомнуваат дека овозможуваат цени со кои ќе  заштедите, а сепак ќе се купатат вредни и квалитетни производи. Напоменуваат и дека викенд акцијата е со ограничени количества.

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.