Billie Eilish го промовира нејзиниот трет мирис, едноставно насловен како Eilish 3.
Се работи за женски мирис во кој доминираат ноти на розев бибер, игла од ела и кадифен килибар.

Eilish по повод утрешното лансирање на мирисот вели дека ја потсетува на метал, а доколку се комбинира со Eilish број 1 и број 2, ќе се почуствува  послатката и поромантична верзија на Eilish 3“.
Billie Eilish 3 е создаден во ограничено количество, со горни ноти на розова пиперка, срце со игла од ела и ќилибирна основа. /М.М.

You may also like

Comments are closed.