Keanu Reeves на тимот каскадери со кои работеше на ‘John Wick“ 5 , им подари Rolexes часовници со посебна посвета. На социјалните мрежи потегот на омилениот холивудски артист се коментира со сентенци од типот „како да ни требаше посебна причина да го сакаме Keanu Reeves „ и „најубав подарок за завршување на филм„.

Четворицата каскадери добија Rolex Submariners, како и пораки со благодарност на соработката на филмот во кој нивниот придонес е неспорен./М.М.

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.