Copenhagen Fashion Week

Колекцијата Mother of Pearl е првиот финалист за годинешната награда за одржливост  – Sustainability Award што ја доделува порталот Zalando, генерален спонзор на настанот.

Дизајнирана во Лондон и произведена во занаетчиски фабрики, Mother of Pearl е одговорен, современ бренд за женска облека. Оваа сезона Mother of Pearl е една од трите фирми финалисти за наградата за одржливост, што ќе биде објавена на 12 август, на посебен свечен настан./М.М.

Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week

Колекцијата може да се види на следниов линк https://copenhagenfashionweek.com/brand/mother-of-pearl

 

You may also like

Comments are closed.