Во најновиот број на модното списание Elle Serbia, во модниот едиторијал, се појавува нашиот модел Викторија Ристовска.

Препознатлива по специфичната портокалова коса и авангардниот изглед, таа беше побарана од уредникот на списанието за овој урбан едиторијал .Токму пред две недели беше во Белград, Србија, кадешто освен ангажманот за Elle Serbiа, настапи и на Модната недела . Иако Ристовска подлго време работи како модел, оваа година се чини дека е нејзина бидејќи беше ангажирана од многумина македонски дизајнери, за во нивните нови колекции, како Мите Занов , Димитар Бабков , Јована Филиповиќ и Христијан Младеновски.
Нејзината матична агенција, Моделс ИН Менаџмент, во соработка со Фокс Моделс од Белград, во моментов работат на нејзината интернационална кариера.
Моделс ИН Менаџмент

 

You may also like

Comments are closed.