Екстериер - ЕнтериерКултура на живеење

Yum Yum столчиња за радост и задоволство

Дизајнерот Lapo Ciatti ја создаде колекцијата за седење Yum Yum за неговиот бренд Opinion Ciatti, во скандинавски пуф стил, со потпирач за грбот. Yum Yum е достапен во единечна фотелја, софа со две седишта и модели на екстра големи фотелји, и сите комбинираат меко седиште со заоблен потпирач за грб од јасеново дрво.

Колекцијата Yum Yum вклучува и екстра-голем модел на фотелја
Opinion Ciatti го опишува седиштето како изразување на „радост, задоволство, откритие и имагинација“, истовремено обезбедувајќи удобно место за проверка на е-пошта или телефонски повици.
„Каде и да е, Yum Yum може да ја трансформира секоја соба, вклучително и најмалата и најконвенционалната, во место за споделување со другите или каде да поминете некое тивко време сами со вашите мисли“, вели дизајнерот.
Има и модел со две седишта во истиот стил – со обложени седишта и потпирачи за грб.


Yum Yum вклучува и практични карактеристики како страничен џеб и тапацир што може да се вади. Може да биде во голем број ткаенини и бои, а Opinion Ciatti ја поттикнува неговата употреба во чекални, канцеларии и бутици./М.М.

You may also like

Comments are closed.