Празнична забава на Vogue x Versace е взушност нивниот најнов моден филм во кој парчињата на Versace ги комбинираат пријателите на грендот: Devon Lee Carlson, Jessica Wang и Vanessa Hong.

Во пресрет на празниците е преставен и помошникот за пронаоѓање подароци – новиот Very Versace Gift Finder. Интерактивниот прашалник на Versace мошне брзо и прецизно ги склопува престојните предлози и варијанти од  Medusa, La Greca и Virtus колекциите.

Во модниот филм наречен„The Style Council“, настапуваат пријателите на брендот Devon Lee Carlson, Jessica Wang и Vanessa Hong кои ги пробуваат и комбинираат пригодните модели од колекциите на Versace, за да се појават на мошне значајна празнична забава на која домаќин е самата Donatella./М.М.

You may also like

Comments are closed.