Најновите комплети на Savage x Fenty стигнуваат токму на време за празниците. Пејачката сподели фотографии на кои таа е модел на најновата колекција на долен веш и модни додатоци.

На Twitter и Instagram таа ги престави новите модели на пижами со краток клип и фотографии во кои носи комплет во јасно зелена боја – наречена „kelly green“. Според нејзините предвидувања колекцијата Grinch-Green Savage x Fenty и интензивната зелена ќе бидат пролетен тренд на 2022 година./М.М. https://twitter.com/SavageXFenty

 

You may also like

Comments are closed.