Burberry

Olympia торбата станува тестамент на експертите занаетчии на Burberry

Riccardo Tisci остава неизбришлив печат во Burberry откако ја презеде улогата на уметнички директор. Најдобра потврда за тоа е Olympia торбата, која стана клучна карактеристика на британскиот бренд Најновата кампања за Olympia во која играат Kendall Jenner, FKA Twigs  и Shygirl Star е потврда на тоа.

Облечени во неутрални тонови тие позираа со најновите модели на иконската торба. https://ie.burberry.com/bags/?slide=the-olympia-bag&brbref=hp_the_olympia_bag

Кога ја дизајнирав Olympia, размислував за создавање на совршена форма на чанта – нешто што може да ја долови суштината на женственоста. Затоа, за кампањата, сакав да прославам три неверојатни жени во мојот живот кои ја отелотворуваат моќта и убавината на женската енергија, вели Riccardo Tisci по повод промоцијата. Кампањата ги претставува трите жени поврзани со нивната сила, при што секоја од нив ја има својата индивидуалност, заклучува Tisci./M.M.

Burberry

Burberry

Burberry

You may also like

Comments are closed.