Jasmin Elixir Precieux е новиот цветен мирис за жени и мажи на Dior. Се работи за парфемско масло во пакување од 3 ml за кое во претставувањето се вели дека е скапоцен еликсир на La Collection Privée на Christian Dior, каде што се и другите креацији: Пачули, Амбре, Муск, Роза и Уд.

Jasmin Élixir Précieux така претставува е покана да се создаде сопствен мирисен траг, во допир и низ комбинација на La Collection Privée со цветниот допир на јасминот.

Овој парфемски екстракт, формулиран со внимателно избрани благородни суровини, ја илустрира стручноста на парфимерот Dior.
Интензивно цветна, интригантна и автентична, патеката на јасминот го поддржува и збогатува свежиот букет од крин на долината Lucky во миризлив спој кој го дополнува исклучителниот момент создаден од La Collection Privée Christian Dior./М.М. https://www.dior.com/en_int/beauty/products/Y0997036-

 

You may also like

Comments are closed.