Непосредно пред Ноќта на вештерките, брендот Halloween потсетува на истоимените мириси, со порака: да ги живееме своите соништа, бидејќи така тие и ќе се остварат.

Halloween, со своите миризливи ноти ве води на местото кадешто линијата помеѓу реалниот свет и светот на соништата е толку тенка.
Halloween е мирис на Ноќта на вештерките и е за жени и за мажи, кои настојуваат да бидат чекор напред.
Кога правите вашиот живот да биде сон, вашите соништа и се исполнуваат, порачуваат од брендот Halloween. https://www.halloweenperfumes.com/the-magic-circle/en/home/

 

You may also like

Comments are closed.