За својата есенска колекција Gabriela Hearst предлага и промовира ракотворби создадени од непрофитна организација Manos Del Uruguay. Организацијата им дава работа на жените од Уругвај за нивно осамостојување, а модната куќа топло ги препорачува и како интересни модни детали – од пачворк пончоа до шалови, со оригинални, локални мотиви./M.M.

Можат да се видат и нарачаат во електронската продавница на Gabriela Hearst: https://www.gabrielahearst.com/collections/throws?utm_source=Aidan%27s%20List%20For%20Handbags&utm_medium=email&utm_campaign=Blankets%20%26%20Throws%20October%2031%202021%20%28YATnnr%29&_kx=DLiVSW0LvshsVP-WKn6FcVxksXwAANY7z53Mv0LE_7yoSb_lGFnC470T2n7fQN-1.JKBU3R

 

You may also like

Comments are closed.