Врвниве швајцарски третмани за нега на кожата се состојат од најефикасни и висококонцентрирани биотехнолошки состојки и природни екстракти.

Swiss Perfection, со потпишаниот комплекс Cellular Active IRISA® е прв бренд што ја примени растителната целуларна технологија во козметиката, уживајќи огромна репутација кога е во прашање врвната нега и борбата против стареење на кожата.

Врвните швајцарски третмани на брендот Swiss Perfection за нега на кожа се состојат од најефикасни и високо концентрирани биотехнолошки состојки и природни екстракти.

Запознајте го ексклузивниот свет на врвни производи против стареење на кожата.

Комплекс Cellular Active IRISA®

Swiss Perfection со иновативниот комплекс Cellular Active IRISA® е првиот бренд кој ја примени растителната целуларна технологија во козметиката и со тоа ужива огромна репутација кога е во прашање врвната нега и борбата против стареење на кожата.

Сите производи се направени и пакувани во Швајцарија, со најдобри активни состојки се и обработени според највисоките стандарди за квалитет.

Cellular Rejuvenation Serum RS-28

Познатиот Cellular Rejuvenation Serum RS-28 е првата креација и водечка формула во асортиманот на брендот Swiss Perfection. Серумот е создаден да ја штити кожата од предвремено стареење и штетните надворешни влијанија./M.M.

You may also like

Comments are closed.