Dolce&Gabbana

Кога беа објавени сликите на Dolce & Gabbana, од езерото Комо, со Monica Bellucci и нивните иконски ташни, во нови дизајни, текстури и големини, на социјалните мрежи се појави и уште една серија, од истото место и за истиот бренд, со пофалби за убавината и шармот на убавиците што брендот ги одбира за промотори на своите врвни производи. Се работи за американско-колумбиската актерка Sofía Vergara и торбите кои беа предложени за минатата есен. Комбинациите на облека што ги носеше дефинитивно одговараа на нејзиното тело, а гламурозниот фустан со леопард принт дефинитивно повторно привлече огромно внимание.

Од Dolce&Gabbana за пролетнава кампања истакнаа дека „Monica Bellucci е амблемот на италијанската убавина во светот. Нејзиното пријателство нè прави горди, а нејзиниот шарм дава неверојатно светло на нашите креации “./M.M.

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Сите модели се на: https://www.dolcegabbana.com/en/women/bags/devotion/?HP_BAN=DEVOTION_210412_stripe2_slide_2

 

 

You may also like

Comments are closed.