Диор

Диор повикува на летно модно патување наречено DIORIVIERA

Дизајнерката Maria Grazia Chiuri вели дека најновите модни додатоци можат ова лето да го направат незаборавно./М.М.

Dior

Dior

Проверете на : https://www.dior.com/en_us/womens-fashion/dioriviera?utm_content=button3&utm_source=dior&utm_medium=email&utm_campaign=nl_women_tactical_push_accessories_%E2%80%93_us_only_19_08_en_us&he_param=a24e8a8fa9ea2a1d73b0a637ca925eceeea9e6497af00f7f99a5c24268bb0952

You may also like

Comments are closed.