Bottega Veneta на Matthieu Blazy, со својата презентација на модни додатоци за 2023 година докажува дека може да ги освоји моментите за виралност. Сандалите со јазол потпетица се токму таков пример.
Имено, мотивот со потпис, што секогаш е на чевлите, чантите и готовата облека на Bottega Veneta, пролетва е и на новите папучи со јазол на потпетицата.


Креативниот директор на Bottega Veneta, Matthieu Blazy, со својата пролетна колекција, ветува инвентивна, освежувачка ера на модниот бренд. За новото модно поглавје креативниот директор ја проширува својата фиксација на занаетот во движење./М.М.

You may also like

Comments are closed.