Blue Summer Vibes е најновиот парфем за жени на Dolce&Gabbana создаден од парфимерот Olivier Cresp.

Light Blue парфемот е со нагалсени овошни ноти и дрвенест допир. Ја задржува класичната база на свежиот цитрус, на топлите цветни ноти, надополнети со калабриски бергамот. Во срцето на мирисот е праската, додека лесниот допир на кедарот ја балансира целата парфемска хармонија.

Новото светло сино шише на парфемот е сосема во стилот на Dolce & Gabbana, со карактеристична изработка исцело посветена на деталите и на квалитетот на изработката на дезенот на мајолика./М.М.

You may also like

Comments are closed.