Оставајќи фантазиите и каприците да владеат на неговата последна писта за Louis Vuitton, Virgil Abloh предлага машка облека со младешки крој и спортски пристап, како крај на потрагата по енергичност и животен ентузијазам. Сето е надополнето со 3-Д монограми на додатоците – курирските торби и ташните дизајнирани да потсетуваат на оние некогашните за на лов.

“Гледано во целина може да се каже дека дизајнот не потсетуваат на нормалноста: враќање на работното место, враќање кон бизнисот, враќање во форма” вели Аблох. „Поимот нормалност може да изгледа како безбедно место во бурни времиња“. /М.М.

Louis Vuitton – Pre-Fall 2021

Louis Vuitton – Pre-Fall 2021

Louis Vuitton – Pre-Fall 2021

Louis Vuitton – Pre-Fall 2021

More in:Мода

You may also like

Comments are closed.