27-то издание на Golden Drum, интернационалниот фестивал на креативноста, се одржува под слоганот Re:Start the Future, во Порторож, Словенија. Учествуваат светски познати меѓународни говорници кои ги споделуваат своите видувања и искуства на актуелни теми, приказни и совети. https://goldendrum.live/

Се преставуваат најдобрите идеи, најдобрите креативни тимови и најдобрите поединци, кои оставиле свој белег во индустријата во текот на изминатите две години, затоа што поради пандемијата, Фестивалот лани беше закажан и откажан.

Добредојде на посетителите им посака Мартина Мерславиќ, домаќинка на дневната програма, консултант за комуникација и тренер за вештини за комуникација, од Словенија.

Годинава Фестивалот може да се следи без надомест. Сите детали се на https://goldendrum.live/

 

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.