Léa Seydoux е девојката на Bond во идниот филм на James Bond, со наслов No Time to Die. На добар француски начин, актерката ќе ја стави својата земја во центарот на модното внимание, со типична париска гардероба, а меѓу нив видно место ќе има комплетот со Gabin на Rouje!
Gabin заведува со исцртувањето на силуетата и е совршен за Bond девојка за дневна прошетка со најпознатиот таен агент на светот. Според нејзината дизајнерка Jeanne Damas, Gabin на е безмалу неопходна гардероба, што и самата често ја носи.Според нејзината дизајнерка Jeanne Damas, Gabin е безмалу неопходна гардероба, што и самата често ја носи./М.М.

You may also like

Comments are closed.