PAILY

Единствен, безвременски дизајн, традиционален врвен квалитет – сето е склопено во сандалите- папучи на PAILY. Нудат чуство на женственост и софистицираност.

Еко – горен дел, гумена влошка и синтетичката постава гарантираат удобност за повеќе пролетно-летно-есенски настани./М.М.

PAILY

You may also like

Comments are closed.