Принцезата Gauravi, од кралското семејство на Џајпур, именувана е за амбасадор на брендот Jimmy Choo за Индија.
Брендот за чевли Jimmy Choo со тоа ги продолжува посакуваните врски со кралските семејства: по принцезата Diana, Kate Middleton и шпанската кралица Letizia, принцеата Gauravi Kumari, од кралското семејство на Џајпур, се поврзува со светски познатиот бренд за чевли.
Принцезата има дипломирано на New York University, по што се има вратено во татковината. Рабори на проекти за промоција на ракотворбите од Раџастан и на зајакнувањето на жените.


Коосновач е на бутик во Џајпур, кадешто се продаваат ракотворби на жени кои соработуваат со фондацијата на принцезата Diya Kumari, мајка на младата принцеза. Приходите од продажбата одат во Фондацијата, за реализација на проекти поврзани со потрребите на жените на Џајпур.

You may also like

Comments are closed.