Dolce & Gabbana Casa e првата колекција за дома, промовирана во Венеција, а подготвена за продажба токму сега – во пресрет на зимските празници. Колекцијата асесоари за во домот е идеална како надополнување на мебелот создаден во компатибилен дизајн, а содржи од сомотски перничиња до порцелански сервиси.
Casa Dolce & Gabbana до крајот на годинава ќе биде достапна само на сопствената електронска продавница, како и на онаа на Farfetch.
Колекцијата Dolce & Gabbana Casa обработува четири теми : Blu Mediterraneo, Leopardo, Carretto Siciliano i Zebra. Секое парче претставува сведоштво на традиција и иновација, како главни вредности на брендот./М.М.

You may also like

Comments are closed.