Моника Димова и со своите Midnight Glamour модели останува доследна на нејзиниот елегантен, префинет и деликатен стил во дизајнот, инспириран од старите модни филмови, за који таа има ново, современо читање.

Во Midnight Glamour се уникатни, префинети и елегантни парчиња облека, во који жените можат да се чувствуваат женствено и убаво, оставајќи силен впечаток со својот пригоден изглед.

Деталите за Midnight Glamour се на сајтот: https://www.monikadimova.com/
Monika Dimova е креативен директор и моден дизајнер на истоимениот бренд, со седиште во Милано, Италија, основан во 2019 година, по нејзиното дипломирање на Институтот Марангони, еден од најпрестижните факултети за моден дизајн во Италија.
Со сопствениот бренд Моника веќе три години се вложува и се гради себе си и своето модно кредо./М.М.

 

 

You may also like

Comments are closed.