Една од најголемите македонски поп легенди, пејачот кој ги опеа и радоста и тагата залеани со „Дупла вотка“ и со „Ракија“, Дарио & Миг 21 за првпат во живо, во ноќен клуб!

Оваа сабота во ноќниот клуб PURE – Дарио & Миг 21  ќе настапат во полн состав за дги изведат безвременските хитови како „Дупла вотка“, „Косоока“, „Викни ме на чај“, „Старо купувам“, „Дај да заспијам“, „Зборови погрешни“, „Ладна како камен“, „Не ми е страв“, “Какви се ова времиња“….и  најновиот „Ракија“.

Цената на билетите се 300 денари и се набавуваат на влезотод ноќниот клуб.

Дарио оваа година направи успешен come back на сцената, на која опстои повеќе од 40 години, со двата успешни концерта, во февруари годинава.

PURE Night Club

 

More in:Вести

You may also like

Comments are closed.